Υπηρεσίες

Από το 1995 που ιδρύθηκε η Arcadia Catering έχει σαν σκοπό την οργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων - όλων των ειδών - με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών πελότων μέσα από μια πλειάδα γαστρονομικών επιλογών , θεματικών event και cocktail party στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Τα στελέχη της Arcadia Catering , μαζί με μια έμπειρη ομάδα συνεργατών , αναζητούν την καλύτερη ποιότητα πρώτων υλών και δεσμεύονται για το τελικό προϊόν που προσφέρουν από την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη εκδήλωση.

Με συνεχή αναζήτηση νέων ιδεών και προτάσεων, με πείρα, άρτια οργάνωση και πρωτοπόρα αισθητική, προσαρμοσμένη πάντα στις ανάγκες σας η Arcadia Catering εγγυάται την επιτυχία των εκδηλώσεων που αναλαμβάνει

Η Arcadia Catering διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και για την πιο απαιτητική outside catering εκδήλωση και την πλήρη υποστήριξη της με όλα  τα απαραίτητα μέσα.

Το προσωπικό της Arcadia Catering με συνεχή ενημέρωση , άρτια κατάρτιση και υψηλό αίσθημα ευθύνης μπορεί να ανταποκριθεί με επαγγελματισμό σε όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις του service και να  αποτελέσει εγγύηση επιτυχίας της εκδήλωσή σας.